maandag 28 februari 2011

10 broodnodige liedjes


Vanaf 15 maart verkrijgbaar in de boekhandel, en op 16 maart stelt Kapitein Winokio dit nieuwe boek voor in onze boekhandel. Iedereen is welkom op woensdag 16 maart vanaf 16 uur! Noteer het alvast in je agenda, en breng gerust al je vriendjes mee!

'Kapitein Winokio zingt 10 broodnodige liedjes' is een eerste uitgave in een nieuwe reeks meezingboekjes waarbij kijken, zingen, (voor)lezen luisteren en zelf spelen één geheel vormen. ‘Kapitein Winokio zingt 10 broodnodige liedjes’ herbergt pareltjes uit het Grote Leven van kleine kinderen en hun ouders. Het is een feel good-meezingboekje voor het hele gezin en het sluit perfect aan bij de missie van Kapitein Winokio: kinderen en ouders samen laten genieten. Samen met de muziek van Kapitein Winokio spelen de illustraties en cursiefjes van Eva Mouton een hoofdrol in dit blijspel over het familiale leven van iedere dag.

Eva Mouton is een opkomend talent die verdraaid goed weet wat ze wil: "Ik wil boeken maken voor een groot publiek. Ik wil dat mijn werk gezien wordt. Omdat het anders maar voor de helft bestaat." (de standaard, 7 juli 2009)

Geen opmerkingen: