zaterdag 9 augustus 2008

De Andere StripDe Andere Strip is een gloednieuwe boekenactie van Boek.be die je wil laten proeven van minder bekende maar niet minder boeiende stripgenres. Ieder jaar zal de actie een ander stripgenre in de kijker zetten. De actie loopt van 12 augustus tot 12 september 2008.
De striproman - ook wel bekend als de graphic novel - bijt de spits af. Met 24 titels wil De Andere Strip een zo breed mogelijk publiek laten kennismaken met een aantrekkelijk nieuw stripgenre voor volwassenen.


Op dinsdag 12 augustus zit er in het hart van de Humo een uitneembare bijlage van twintig pagina's die volledig gewijd is aan De Andere Strip. De bijlage bevat interviews met vijf bekende stripromanciers, waaronder Art Spiegelman en Marc Legendre, en biedt een staalkaart van de overige stripromans.
Om nieuwe lezers van de striproman over de drempel te helpen, biedt de Humo-bijlage kortingsbonnen voor ieder van de 24 titels. Deze bonnen kun je tot 12 september 2008 inruilen bij ons in de winkel. Je kan ook je Kortingsbonnenboekje bij ons ophalen.

Geen opmerkingen: